Berakhirnya kelas untuk sem Jan 09

trio-pensil-mekanikal

Kalau ikutkan hati, nak je aku tulis tajuk entri sebagai “Berakhirnya sem ini“.  Itulah yang aku sebut-sebut kepada rakan-rakan sepanjang hari ini. Lagipun, hari ini aku cuma ada kelas pukul 8 pagi sahaja. Yang lain ada yang ada lab PHT ataupun Sepro. Yang lagi parah, ada dua lab sekali gus. Kesian. Itulah, kamu dah banyak rilek pada minggu-minggu yang lepas. Kini giliran kami yang telah bertungkus lumus, berhempas pulas dengan lab report sebelum ini untuk berehat dan menikmati hari sambil bersedia untuk Test 3 Thermo pada sebelah petangnya…

Secara logik akal, memang sem ini belum lagi berakhir. Continue reading

Monolog hati yang kusut

Entah la nak tulis apa ni (tajuk pun ntah pape). Banyak je benda aku nak tulis yang bukan berkenaan diri aku. Tapi, mood test dan asignment selalu datang menerjah ke dalam kepala, lalu menghilangkan mood aku untuk menulis entri baru yang bermakna, bermanfaat dan bukan merapu pasal diri aku. Tapi, disebabkan ini adalah blog peribadi, aku tidak dapat mengelak daripada untuk tidak menulis mengenai diri aku.

Continue reading

Dedikasi Kepada Rakan Blogger – Edisi April 09

Salam dan Hi untuk semua.  Beliau telah menganugerahkan aku dengan Friednship Award – The Best Blogger. Aku ingin mengambil kesempatan ini untuk mempromosikan rakan-rakan blogger yang lain di samping memberikan pautan ke laman mereka. Buat masa ini, aku masih belum lagi menyediakan satu halaman khas (baca: page) sebagai pautan ke blog-blog rakan-rakan sekalian. Untuk entri kali ini, 10 rakan blogger telah aku senaraikan dengan penerangan yang serba ringkas mengenai mereka.

Continue reading