Keputusan Contest Menangi RM20 Untuk 5 Orang

Salam sejahtera buat semua.

RM20

Keputusan untuk contest kali pertama yang diadakan oleh beliamuda {dot} com akhirnya berjaya dikeluarkan – Contest Menangi RM20 Untuk 5 Orang. Buat yang ternanti-nanti (terutama peserta contest), kelewatan ini adalah disebabkan oleh masalah sambungan Internet pada hari terakhir contest yang menyebabkan saya tidak dapat mengakses blog.

Seramai 47 orang blogger telah menyertai contest ini, dimulakan oleh AriffShah dan diakhiri dengan Pisyek. Tiga pemenang dipilih daripada sistem Random.org manakala dua orang pemenang dipilih daripada jumlah referral terbanyak.

Seperti diduga, saya sendiri la refferal terbanyak (20 orang). Haha… Kemudian diikuti dengan Zaikulim dan Mamatisya (idea asal contest datang dari blog ni). Pemenang lagi tiga orang? Sila tengok di bawah, hasil kopipes daripada kedudukan tiga teratas selepas randomize:

Secara keseluruhannya, matlamat asal contest ni tercapai. Diharap, pada masa depan saya akan berkesempatan lagi untuk mengadakan contest seperti ini. Kalau ada rezeki la kan, terutamanya selepas keputusan HIDUP BERANI UNTUK GAGAL diumumkan dan selepas surat cinta tersayang yang kedua tiba di tangan (tak tahu la bila pulak…).

Kepada dua pemenang terpilih berdasarkan hasil tulisan entri masing-masing yang sedikit berbeza iaitu Nuristimewa dan Mohd Isa, jangan lupa bagi banner 125×125 untuk dipasang di blog ni mulai bulan Februari nanti.

beliamuda: Contest bermula pada 10 Januari 2010 yang lalu. Keputusan adalah muktamad… 😀

47 thoughts on “Keputusan Contest Menangi RM20 Untuk 5 Orang

  1. Pingback: Pasca Contest Menangi RM20 | beliamuda {dot} com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge