Contest: Menangi RM20 Untuk 5 Orang

Salam sejahtera buat semua.

contest RM20

Seperti yang telah digembar-gemburkan dalam entri nak buat contest semalam, inilah contest yang dimaksudkan tu. Tak tahulah ianya kena pada citarasa pembaca, tapi ianya apa yang termampu ditawarkan oleh saya untuk contest ni.

Untuk contest ni, saya tawarkan RM20 untuk setiap pemenang dan lima pemenang dicari. Tiga pemenang akan dipilih secara rambang, manakala dua pemenang lagi akan dipiliih daripada referral terbanyak untuk contest ni.

Jadi, apa yang perlu dilakukan? Mudah sahaja. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda.

beliamuda {dot} com sedang mengadakan contest untuk semua yang mempunyai blog dan seorang rakyat Malaysia. Hadiah ditawarkan RM20 dan pemenang akan dipilih secara rambang. Tiga pemenang akan dipilih untuk contest ini.

Selain itu, dua pemenang akan dipilih daripada referral terbanyak kepada contest ni. Referral saya untuk contest ini ialah beliamuda {dot} com.

Sila semak lebih lanjut di entri contest menangi RM20.

Selepas (atau sebelum) anda masukkan entri tersebut, anda mesti follow blog ini di bahagian Google Friend Connect. Kalau anda nak follow yang Facebook pun boleh jugak.

Ringkasan:

  1. Salin ayat di atas. Yang boleh diubah hanyalah bahagian referral sahaja dan buat satu entri di blog anda.
  2. Mesti follow blog ini melalui Google Friend Connect. (Optional kalau nak follow melalui Facebook Fan Page)
  3. Masukkan link entri anda tersebut dalam ruangan komen sebagai penyertaan.
  4. Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.

Contest ini bermula daripada sekarang dan akan berakhir pada 19 Januari 2010, 11:59 malam. Penyertaan yang dihantar selepas itu tidak layak untuk diadili. RM20 akan dimasukkan sebagai topup handphone atau yang seangkatan dengannya.

beliamuda: Kalau anda rajin nak buat entri panjang-panjang pun boleh jugak. Mana la tahu ada sesuatu yang menarik pulak kan untuk anda… 😀

165 thoughts on “Contest: Menangi RM20 Untuk 5 Orang

  1. Pingback: Keputusan Contest Menangi RM20 Untuk 5 Orang | beliamuda {dot} com

  2. Pingback: contest paling mudah | Dilot

  3. Pingback: Contst Paling Mudah Untuk Dimenangi! | Donha

  4. Pingback: Penyumbang Trafik Kedua Tertinggi Bagi Peraduan PTS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge