Video Promo Anugerah Juara Lagu 2010 (AJL 25)

Salam sejahera buat semua.

AJL 25

Saya tak tahu dah berapa lama iklan promo Anugerah Juara Lagu 2010 (AJL 25) ni dah disiarkan di TV3. Tapi saya sempat tengok salah satu video promo ni. Lagipun, bukan selalu mengadap TV pun sekarang ni…

Seperti juga video promo edisi AJL 24, terdapat lebih daripada satu iklan komersil yang dihasilkan untuk edisi AJL kali ni. Watak dalam iklan AJL 25 juga menampilkan hos Juara Lagu yang sama iaitu Ally Iskandar, Cheryl Samad dan Faizal Ismail.

Jom tonton dulu ketiga-tiga video promo AJL 25 yang bakal berlangsung pada 9 Januari 2011 ni…

Video Promo Babak 1

~1986~

Video Promo Babak 2

~1991~

Video Promo Babak 3

~2003~

Apa yang korang perasan pasal latar lagu yang mengiringi setiap video di atas? Dah ada jawapan?

Lagu latar yang ada dalam setiap video di atas adalah Juara Lagu pada tahun yang dinyatakan dalam setiap video tersebut.

Juara Lagu 1986 – Sekadar di Pinggiran oleh Francisca Peters

Juara Lagu 1991 – Takdir Dan Waktu oleh Mega

Juara Lagu 2004 – Rela Ku Pujuk oleh Spider (Yang ni pelik sikit. Kenapa ditulis 2003 sedangkan lagu tu Juara Lagu 2004?)

beliamuda: Ura-ura untuk Juara Lagu 2010 ni ramai nak Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku…

11 thoughts on “Video Promo Anugerah Juara Lagu 2010 (AJL 25)

  1. setiap manusia ada kelemahannya..ada yang menang ada yang kalah…xsemestinya semua menang….jadi..usaha yang penting untuk mencapai kemenangan….

  2. siapa juara erk? utk thun 2010..sesiapa pun juara malam ini sama2 la kta menyokong industri muzik tanah air..:)

  3. APA SLAHNYA ANA RAFALI MNANG.DIA MMANG BERBAKAT BESAR DALAM BIDANG SENI HIBURAN KALAU DIBANDINGKAN DGN ARTIS KITA.CUMA YANG MENJADI PERSOALAN SEKARANG DIA JAUH TELAH MNINGALKAN BAKAT ARTIS KITA WALAUPUN DIA BARU BERGIAT DLM BDANG SENI.KALAU SAYA DILANTIK MENJADI JURI,SAYA AKAN MEMBERI SEMUANYA PERSEMBAHAN TERBAIK KEPADA ANA RAFALI…….PERCAYALAH ATAS APA YANG SAYA CAKAPKAN. ARTIS KITA TERLALU OVER UNTUK MENANG ….SAYA MELONTAR KAN JUTAAN TERIMA KASIH SAYA KEPADA JURI KERANA DAPAT MENGESAN BAKAT YANG ADA PADA ANA RAFALI DAN MMILIH ANA RAFALI SEBAGAI JUARA.TERUS TERANG SAYA CAKAP KAN ARTIS KITA IRI HATI KEPADA ANA RAFALI KERANA DINOBATKAN SEBAGAI JUARA.KALAU MMILIH MREKA,SENYAP JA,TAK ADA BUNYI2 PUN….KALAU ORANG BIASA SELAIN ARTIS YANG MEMBERI KOMEN TENTANG ANA RAFALI TAK APA,JANJI YANG MASUK AKAL DAN BOLEH DI TERIMA.KALAU YANG MENENTANG BAKAT YANG ADA KEPADA ANARAFALI,ELOKLAH IYA JAGAN CAMPUR DGAN PENGIAT SENI,KERANA ORONG ITU BUTA KAYU DAN BODO BAGANG….. SEKIAN DARI SAYA YANG SIMPATI KEPADA ANA RAFALI.AGAK2 LA NAK KOMEN ORANG DIA PUN MNSIA JGAK.KALAU CAKAP TAK GUNA INSUSAN JUMPALAH BUKU DEGAN RUAS.CARILAH SAYA DILAMAN INI.DAN SAYA AKAN ATURKAN PERJUMPAN KITA.

  4. BG PNDPAT SYA PHAK JURI CMA MNJLANKAN TNGGUNGJWAB….SO ADA KU KISAH SPA YG MNANG…BKAN AKU YG DPT DUIT…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge