Tarikh Rasmi Pengumuman Keputusan SPM 2010

Salam sejahtera buat semua.

tarikh rasmi umum SPM 2010

Setelah hampir dua bulan saya mengajak para pelajar lepasan SPM 2010 untuk berteka-teki tentang tarikh pengumuman keputusan SPM 2010, akhirnya persoalan ini telah hampir kepada jawapan pasti.

Seperti yang telah dianalisa dalam khabar angin tarikh keputusan SPM 2010, tarikh 23 Mac 2011 yang menjadi pilihan dan agakan telah dipastikan sebagai tarikh pengumuman keputusan SPM 2010.

Dalam paparan akhbar NST dalam talian (baca: online) semalam, telah dilaporkan memetik kata-kata Ketua Pengarah Pelajaran, Datuk Abdul Ghafar Mahmud yang telah mengesahkan dengan pihak mereka bahawa keputusan SPM 2010 akan diumumkan secara rasminya pada 23 Mac 2011.

SPM results out on March 23 (NST)

Adalah diingatkan juga bahawa pengumuman rasmi tentang tarikh pengumuman ini masih belum dibuat, namun tarikh 23 Mac 2011 telah hampir pasti sebagai hari pengumuman keputusan SPM 2010.

beliamuda: Pastinya debaran sebelum keputusan SPM 2010 diumumkan semakin terasa. Selamat berjaya kepada semua pelajar lepasan SPM 2010!

18 thoughts on “Tarikh Rasmi Pengumuman Keputusan SPM 2010

  1. (–“)hurmm..redha jer la…jwb, jwb dah.. buat pun buat dah…. hantar pun lagi lah dahhhhhhhh…tawakal2..
    gudluck to batch 93..=)

  2. orang yang beroleh cinta dan perhatian allah akan memelihara segala anggota tubuh badannya.dia tidak akan mendengarkan sesuatu melainkan apa yang diredhai oleh allah dan dia tidak akan melihat sesuatu melainkan apa yang disenangi oleh allah.ini adalah taufik allah yang diberikan kepada hambanya supaya sentiasa berada dalam ketaatan dan tidak melakukan kemaksiatan walaupun kecil sahaja…

  3. nervous’y aQ…hnya mmpu brserah pda yg maha kuasa smoga smuanya lulus tnpa gagal…amin..hrap2x smua usha slama 2tahun 4 spm b’baloi….insyaallah..hrap kwan laen pown lulus gakk..trutama skali dark 5.5 smk elobest (nakadnas)member bha ney!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge