I LOVE MALAYSIA: Menangi iPhone 3GS

Salam sejahtera buat semua.

banner

Ewah-ewah, dah ramai blogger yang buat entri macam ni. Takpela. Tak rugi untuk mencuba benda percuma lagi mudah macam ni.

Contest ini dianjurkan oleh Exabytes, sebuah syarikat hosting terkemuka di Malaysia. Contest ini amat mudah, dengan hanya memasang banner di laman web atau blog anda, ada kemungkinan anda akan memenangi sebuah iPhone 3GS dan juga sebuah Western Digital Hard Disk 320GB. Contoh banner telahpun ada di dalam website ini. Nampak kan?

Selain menyokong kemerdekaan negara yang ke-52, siapa sangka boleh dapat hadiah. iPhone 3GS pulak tu. Jadi sertai sekarang sebelum terlambat. Boleh terus daftar untuk contest tersebut melalui banner yang ada di sebelah kanan blog ini atau klik pautan ini

rnw-iphone

Apple iPhone 3GS (bernilai RM2500) x 2 pemenang

rnw-wd

Saguhati: Western Digital My Passport Essential 320GB x 10 pemenang

Cara untuk menang

Kalau ditanya Referrer’s Email, letakkan emel saya (sila lihat gambar di bawah). Tanpa Referrer’s Email, pendaftaran anda tidak sah. Selepas itu, letakkan banner yang diberikan di laman web atau blog anda, sebarkan melalui entri anda dan suruh pembaca untuk letakkan emel anda pula. Ini kerana jika mereka yang meletakkan emel anda sebagai referrer menang, anda juga akan memenangi hadiah yang sama. Samalah jika anda meletakkan emel saya, jika anda menang,saya juga turut menang. Seronok bukan?

cara_menang

bigspy0110[at]yahoo.com

(gantikan [at] dengan @)

beliamuda: peraduan ini terbuka kepada semua, bukan sahaja kepada pengguna Exabytes… Pemenang dipilih secara rawak, jadi setiap orang ada peluang untuk menang!

19 thoughts on “I LOVE MALAYSIA: Menangi iPhone 3GS

    • @rue, pada hemat saya la, bersempena dengan bulen kemerdekaan, Exabytes mengambil kesempatan untuk melakukan sesuatu yang menarik.. bila makin ramai yang join, secara tidak lansung makin ramai yang mengenali Exabytes dan ini merupakan promosi kepada mereka secara tidak lansung.. lagipun, ni antara syarikat hosting Top 5 di Malaysia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge