Jadual examku

Pagi yang sejuk. Rasa malas je nak bangun pagi tadi. Nasib baik aku dikejutkan oleh seorang pembeli topup. Haha.. Lepas solat, terus sambung tidur balik. Sejuk dan nyaman. zzz…

Kemudian aku dikejutkan oleh rumet yang sedang menyelongkar laptop aku yang memang sudah terbuka, meneruskan rutinnya untuk menyedut series kegemaran aku – CSI (Las Vegas, New York dan Miami). Sebaik sahaja bangun, aku memulakan rutin untuk hari ini dengan bersarapan. Menu macam biasalah. Roti + Kopi Panas di pagi yang hujan renyai-renyai sambil layan CSI Las Vegas, Season 9, Epsiode 19 – The Descent of A Man. Temanya pada kali ini, benda yang jatuh dari langit. Orang + Racun + Kura-kura. Semuanya membawa maut. Best2~~

Mood study week pun dah mula meresap ke dalam jiwa. Gambar di bawah adalah jadual peperiksaan aku untuk sem kali ni.

Minggu Pertama

Minggu Pertama

exam-schedule-week-2

Minggu Kedua

Minggu Ketiga

Minggu Ketiga

Kalau ikutkan jadual asal, minggu pertama tu agak hardcore la. Dua subjek dalam hari yang sama. Seperti yang aku tulis dalam entri yang lepas. Nasib baik dah kembali waras. Mengikut jadual peperiksaan tu, aku mungkin akan pulang ke rumah pada malam Selasa selepas paper PHT dan jika tiada aral melintang, aku akan dapat menghenyakkan tubuh di atas katil keesokan paginya. AMIN… Mungkin aku akan balik seroang diri sahaja. Ada yang nak teman ke?

beliamuda: best tengok teater Jebat semalam. Terlepas monolog Tok Janggut oleh Dr Shark.

“Kamu nak tunjuk apa?” Pembesar Melaka.

“Tunjuk perasaan la Datuk,” kata Dang Wangi.

4 thoughts on “Jadual examku

  1. hehe… y kura2 jatuh 2 mmg mnarik.. xexpect pn dat thing will b da reason for that man 2 die šŸ˜›

    beliamuda: komen ini disalin semula oleh kerana komen asal telah hilang

    • tu la.. pernah terdengar satu kisah di zaman dulu2 (zaman Rom kot), seorang yang botak mati disebabkan burung helang menjatuhkan kura-kura di atas kepalanya…

      ps: CSI memang best

  2. owh… mayb 2 r cite y dr.Ray 2 ckp… klo xslh ak r… die ad sbut psl empayar2 dolu2.. mnarik2.. hehe
    blog y problem or internet y problem???hehe

    beliamuda: komen ini disalin semula oleh kerana komen asal telah hilang

    • mungkin la kot…

      blog ni yang prob kot.. entah la, macam2 prob pulak yang terjadi.. sakit kepala dibuatnya.. tak pelah, aku anggap ni sebagai trial n error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge