Menyelusuri Semula Koleksi Kata-Kata Hikmah

Salam sejahtera buat semua.

Koleksi kata-kata hikmah

Hari ini, saya membawa semula diri saya dan pembaca untuk menyelusuri semula entri-entri saya yang ditulis tidak beberapa dahulu. Entri ini mengandungi koleksi kata-kata hikmah yang dikumpul daripada pelbagai sumber.

Berikut adalah pautan ke tulisan yang mengandungi koleksi kata-kata hikmah di blog ini:

Kali pertama menulis entri ini sebagai pedoman kepada pembaca yang bakal memasuki IPTA (terutama kedua-dua orang adik perempuan saya) pada tahun lepas. Masa tu, dah terlajak tulis entri tu sampai menjadi sebuah cerita. Akhirnya, pendahuluan yang panjang tu telah diasingkan dan sampai sekarang masih belum disiarkan.

Melihat sambutan kepada entri terdahulu, koleksi kata-kata hikmah diteruskan ke edisi kedua. Namun kali ini, ianya lebih ditumpukan kepada SEO. Sekurang-kurangnya ia menjadi dan mengekalkan kemasukan pembaca ke beliamuda {dot} com. Kata-kata hikmah yang ni agak berat sedikit mesejnya.

Memberi sedikit kelainan pada kata-kata hikmah kali ini dengan menyelitkan tafsiran sendiri yang ditulis secara spontan apabila membacanya.

Membelek semula kata-kata hikmah yang pernah dimasukkan ini di kala rasa malas nak menyentuh buku akademik walaupun final exam akan menjengah lagi seminggu. Semoga terisi sedikit semangat untuk studi (buat kawan-kawan jua).

beliamuda: Doakan kemudahan saya dalam menghadapi final exam kali ini. Terima kasih saya dahulukan untuk anda. 🙂

6 thoughts on “Menyelusuri Semula Koleksi Kata-Kata Hikmah

  1. nifi!

    gud luck final exam 😀

    nway,xsempat nak gone through semua kata2 hikmah yg ade kt links tu.nnti 2nd study week nk smbung baca.sy pun suka baca kata2 hikmah ni.bleh naikkan smgt.wahaha 😀
    .-= kuyam´s last blog ..Hoi,jeles-lah! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge