Menghantar Sexual Harassment Report kepada TM

Salam sejahtera buat semua.

Emel TM sexual harassment

Apa perasan korang kalau masa tengah semangat nak buat report pasal masalah berkaitan kepada pihak yang sepatutnya tapi akhirnya saluran yang disediakan tu tak dapat nak digunakan sebaiknya?

Alkisahnya macam ni la. Aku ada nak buat satu laporan khas kepada TM. Memang berkaitan dengan diorang la. Semangat aku pergi bukak laman web TM dan cari macam mana cara nak hubungi diorang dan dengan senang aku jumpa “Contact Us”.

Continue reading