Keputusan Kemasukan ke SBP Tingkatan 4 2011

Salam sejahtera buat semua.

[Semakan Keputusan Kemasukan ke SBP Tingkatan 4 2011]

Seperti yang dimaklumkan dalam entri sebelum ini, berkenaan keputusan kemasukan ke SBP Tingkatan 4 yang masih lagi belum boleh dibuat semakan secara dalam talian, beberapa info telah diberikan oleh pembaca.

Untuk makluman para pelajar dan ibu bapa pelajar yang menduduki PMR 2010 dan telah membuat permohonan kemasukan ke Sekolah Berasrama Penuh (SBP) Tingkatan 4 bagi sesi 2011, keputusan kemasukan telah sedia ada.

Terdapat beberapa pembaca memaklumkan bahawa ada pelajar yang telah menerima surat tawaran kemasukan ke SBP Tingkatan 4. Dimaklumkan, surat tawaran kemasukan tersebut telah diposkan pada 14 Januari dan tiba di tangan penerima pada 15 Januari (semalam).

Tidak dapat dipastikan sama ada semakan keputusan kemasukan ke SBP Tingkatan 2011 boleh dibuat secara dalam talian atau tidak. Sebarang makluman terkini akan diberitahu kemudian.

beliamuda: Tahniah kepada yang berjaya dengan permohonan kemasukan ke SBP Tingkatan 4 sesi 2011.

16 thoughts on “Keputusan Kemasukan ke SBP Tingkatan 4 2011

  1. Pingback: Keputusan SBP 2011 Untuk Tingkatan 4 Masih Belum Diumumkan | beliamuda {dot} com

  2. orang da check da postbox, xde pun. dekat laman web pun takde. cne eh?? ke dah memang jelas yang orang memang tak dapat langsung SBP nie?? heee~ :))

  3. agaknya, something wrong with the system kat kpm kot, sebab tu susah nak tahu dengan nak check sama ada dapat ke sbp ataupun x. harap2 semua yang memohon tu bersabarla dan mengharapkan yang terbaik untuk tawaran tu.
    masa tahun aku(intake 2008), tak de pulak masalah mcam ni, sebab rata2 tau result online, then baru dapat surat tawaran dari pos kat rumah. maybe kpm susah nak pilih pemohon kot sebab ramai sangat yang semua a ni, so suahla pihak sbp nak pilih one by one, especially kalau nak letak kat sbp yang top2 tu.

  4. kpm tlg jawablah semua permohonan yg sudah isi borang samada dapat atu tidak .tidaklah kami ni ternanti2.

  5. lancau r…ltih nunggu nye …bpe kali da check x kan x kluar2 lagi kptusan sbp ni …
    mohn dpercpat kan lar …

  6. WEH , MNO LMN WEB UTK CHECK REZUK SBP NIH ?
    hisshh , updte laa derr .rmai nk taww niee . cpat laaaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge