Salam Aidilfitri 1430 H dan Melodi Rock Raya

Salam sejahtera buat semua.

salam raya

Di kesempatan yang ada ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca beliamuda {dot} com.

Buat masa ini, saya masih lagi berada di kampus UTP menanti waktu untuk pulang ke rumah. Kalau semalam diisi dengan riadah selepas kelas terakhir pada pukul 10 pagi sambil melihat seorang demi seorang rakan-rakan meninggalkan kampus, hari ini masa lebih banyak dihabiskan di depan laptop. Melepak di Google Reader macam biasa. Nak melepak di Google Group sambil menyepam, ramai pulak yang dah offline.

Tertanya-tanya juga tahun ni, ada ke tak sampai kad raya ke rumah. Huhu.. Apa la kan. Sendiri tak reti nak hantar kat orang, nak pula suruh orang hantar kad raya. Walaupun minggu lepas dah keluar dengan rakan-rakan ke Ipoh menemani mereka membeli belah, saya sendiri tidak membeli apa-apa. Bukan takde yang berkenan untuk diangkat, tapi mood nak membeli takde.

Kepada semua pendengar, saya tujukan lagu ini – Musafir di Aidlfitri versi Rock oleh Nrocinu. Layan je la ek.

Kepada rakan-rakan yang tak boleh nak streaming Youtube, layan audio je la ek. 🙂

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

beliamuda: bersiap sedia untuk menghantar sms kepada semua nombor yang ada dalam phone book. Jom sesakkan talian telefon sepanjang raya~

13 thoughts on “Salam Aidilfitri 1430 H dan Melodi Rock Raya

  1. Pingback: Tiba jua di kampung halaman untuk beraya | beliamuda {dot} com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge