Maharaja Lawak 2011 dan seterusnya Lawak Minggu Ini

Salam sejahtera buat semua.

Maharaja Lawak 2011

Entah apa ceritanya semalam Maharaja Lawak 2011 tiba-tiba kena serbuan. Teman jadi musykil. Teman pelik. Ada yang menarik pasal Maharaja Lawak semalam? Err, ada siaran ulangan ke apa?

Teman yang tertanya-tanya berseorangan (sebab teman tanya orang lain pun macam tak tahu je), maka teman pun pergi la cari fanpage Maharaja Lawak. Pergi la tengok kalau ada apa-apa perkembangan terkini ke kan.

Apa yang teman jumpa, bukan pasal Maharaja Lawak 2011, tapi sebuah rancangan berunsur lawak jenaka yang bakal disiarkan di Astro Warna tidak lama lagi. Bila tarikh sebenar tu teman memang tidak tahu-menahu la. Nama program tersebut ialah Lawak Minggu Ini. Moh tengok video promo program tersebut.

Banyak jugak nama-nama pelawak yang ditunjukkan dalam video promo di atas seperti pelawak daripada rancangan Maharaja Lawak 2011 (Sepah, Jambu, Johan, Nabil, Zizan dan Balas) dan beberapa pelawak tanah air yang lain seperti Abon, Angah, Sathiya, Apek, Yassin dan Jamali Shadat.

Teman tak tahu la macam mana bentuk dan konsep rancangan ni. Tapi teman biasanya tengok rancangan macam ni kat Youtube je la. Kome pun sama je kan? Lagi ramai yang tengok kat Youtube daripada tengok kat Astro Warna nuh. Jenuh nak langgan pakej baru kan?

beliamuda: Teman lupa yang bukan Google saja enjin carian yang wujud. Yahoo! tu kome nak buang mana? Ada lagi yang duk guna walaupun sikit.

2 thoughts on “Maharaja Lawak 2011 dan seterusnya Lawak Minggu Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge