New Year 2010 – 2009 Flashback

Greetings to all.

Green forest

Just few hours left before 2010 start to push away 2009. Well, I did write something like this last year. It is written in English but not in this blog.

Then, people start to talk about New Year resolution. That’s what we call AZAM TAHUN BARU. What I can say about this eh? Sigh~

Continue reading

Google Doodle Happy Holidays

Salam sejahtera buat semua.

Google Happy Holidays

Gila malas hari ni nak tulis entri. Bukan apa, bangun pagi tadi terus je keluar ke Pengkalan Kubur. Balik dalam pukul 2, rasa letih la pulak.

Hari ni ada Google Doodle Happy Holidays. Korang boleh tengok kat laman Google. Dah nak krismas rupanya. Maksudnya cuti la tu kan. Tapi, krismas tahun ni jatuh pada hari Jumaat, Kelantan dah memang cuti pun hari tu.

Continue reading

Hidup Berani Untuk Gagal – Keadaan Terkini

Salam sejahtera buat semua.

Battle of Hidup Berani Untuk Gagal

Wah, memang dahsyat jugaklah sambutan contest Hidup Berani Untuk Gagal anjuran Denaihati ni. Jumlah peserta telah melepasi 100 orang. Apa kurangnya, promosi daripada peserta sedia ada sedikit sebanyak membantuk menyebarkan tentang contest ini.

Continue reading

Google Authority Listing: Terkini di beliamuda {dot} com

Salam sejahtera buat semua.

beliamuda.com - Google Authority Listing

Semalam, satu lagi sejarah tercipta. Bukan sahaja berakhirnya kemarau emas untuk bola sepak Malaysia di Sukan SEA, tetapi juga satu penanda aras terbaru untuk beliamuda {dot} com. Dalam tempoh sebulan yang lalu, tiga kali graf trafik blog ini menunjukkan runcingan yang tajam.

Continue reading