(Poster) Karnival Pendidikan MARA 2011

Salam sejahtera buat semua.

Karnival Pendidikan MARA 2011 akan berlangsung dari 1 Mac 2011 sehingga 10 April 2011 di seluruh negara dan pameran kerjaya serta temuduga terbuka di Putra World Trade Center (PWTC) pada 11-13 Mac 2011.

Karnival Pendidikan MARA 2011

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh semak di laman web MARA.

beliamuda: Jangan lepaskan peluang untuk ke Karnival Pendidikan MARA 2011 terutama kepada lepasan SPM 2010.

One thought on “(Poster) Karnival Pendidikan MARA 2011

  1. Entesos, potser m’he embalat.Barsalona, per més que es vulgui dissimular n’és molt de provinciana. No conec enlloc més del món, que cada any que passa celebrin que va fer un any que s’hi van organitzar els Jocs Olímpics. Un exemple. Més garrulamenta, impossible.De quins pobles parles, doncs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge