(Bandi Amuk) KereK: OST Filem KaraK

Salam sejahtera buat semua.

Seram tak tengok Bandi Amuk dalam klip video MTV KereK – OST Filem KaraK? Agak stail gaya dia nyanyi dengan tangan diikat macam boneka yang dikawal oleh budak sekolah tu.

Sayangnya, kalau nak tengok video penuh lagu ni, kena tengok kat Tonton. Sape la nak daftar kat Tonton kalau privasi pengguna pun tak dijaga kan? (sila rujuk kes emel ucapan Tahun Baru Cina oleh Perdana Menteri). Tunggu je la sampai ada yang muat naik MTV penuh KereK kat youtube nanti.

Korang juga boleh tengok trailer filem KaraK kat bawah ni bagi yang belum lagi tengok. Seram jugak trailer ni. Filemnya tak tahu lagi la. Huhu. Tengok la nanti macam mana bentuk hantu dan jembalang yang akan dipersembahkan dalam filem ni.

beliamuda: Kalau rajin, boleh la cari pelbagai kisah dan cerita seram yang pernah dikaitkan dengan lebuh raya Karak dan jalan lama kawasan Karak tu… Lepas tu rajin-rajin download mp3 KereK… haha~

5 thoughts on “(Bandi Amuk) KereK: OST Filem KaraK

  1. tak metal sgt .. vid clip je … dari sgi cara de bwk lagu pn … drum and gitar takde ape yang havoc … cume .. aku minat amuk .. tu je hehe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge