Harga dan Spesifikasi Perodua ViVA Elite Exclusive Edition

Salam sejahtera buat semua.

Perodua ViVA Elite Exclusive Edition

Semua dah tengok rekaan Perodua ViVA ELite Eexclusive Edition (EE) yang baru-baru ini dikeluarkan oleh Perodua? Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai harga dan spesifikasi Perodua ViVA Elite EE, anda boleh meneruskan pembacaan.

Dari segi harga, varian EE ini berada antara Perodua ViVA Elite AT dan Perodua ViVA Elite EZi. Di bawah dipaparkan harga Perodua ViVA ELite EE bagi pasaran semenanjung Malaysia, Langkawi, Sabah dan Sarawak.

Perodua ViVA Elite EE
Harga atas jalan termasuk dengan insurans

Spesifikasi Perodua ViVA ELITE Exclusive Edition

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai spesifikasi Perodua ViVA Elite EE, anda boleh merujuk daripada rajah di bawah yang diambil daripada laman Perodua.

Perodua ViVA Elite EE
Dimensi dan berat

Perodua ViVA Elite EE
Enjin

Perodua ViVA Elite EE
Chassis

Perodua ViVA Elite EE
Dalaman

Perodua ViVA Elite EE
Luaran

Perodua ViVA Elite EE
Comfort

Perodua ViVA Elite EE
Keselamatan dan aksesori

beliamuda: Hampir dua kali ganda harga ViVA basic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

  1. saya nak tanya,saya menetap di sungai petani kedah…dalam proses nak beli kereta,down payment viva EE ni berapa ya then saya nak tahu bulanan nya sekali..kalau boleh reply email saya ni secepat yang mungkin..

    • @syikin, untuk downpayment tu kena rujuk dengan agen terus. saya tidak pasti berapakah downpayment yang mesti dibayar dan berapakah untuk bayaran bulanan. nanti boleh bincang terus dengan agen tu.

  2. saya nak keluarkan viva elite tahun tapi nk downpaymet ’0′.boleh tak?gaji saya cuma sebulam rm1200.00..saya nak secepat mungkin…

  3. sye minat dgn viva ni,okeh la jgk antara elite biase, EZi & EE hrp boleh memberi pengurangan harga sedikit dari yg biase…sy mnat sngat dgn
    viva ni..

  4. sya dah ada sbuah MPV,skarang brminat utk mnambahlg 1 keto..antra Viva n Myvi yg mana lbh baik?kegunaan hanya utk ktmpat kijo n destinasi yg dekat ajo..

  5. apa bexa viva elite exclusive ni dengan ..viva elite biasa??
    viva ee ada spoiler x???plz respone asap…huhuhhu