Terima Kasih Daun Keladi, Buat Cikgu GTO

Salam sejahtera buat semua.

bro-eyriqazz

Sepatutnya entri ini telah ditulis lama dahulu. Tapi entah apa sebenarnya yang buat saya tertangguh untuk tulis entri ni. *Fikir sejenak*

Oh, masa tu. Banyak benda yang terjadi. Boleh saya katakan antara saat-saat paling mendebarkan dalam hidup saya. 6 Ogos dan 7 Ogos, dua tarikh yang menyimpan seribu satu kenangan dan memori.

Kita tinggalkan dulu pasal tu. Entri ni ditujukan buat bro eyriqazz atau saya lebih suka panggil Cikgu GTO sebab selalu je tersalah eja perkataan eyriqazz tu (ni pun dua tiga kali rujuk URL blog).

Dalam entri yang bertajuk “Pertama kali Trafik dapat 17K++ Seminggu” yang disiarkan hampir dua bulan lalu, bro telah menamakan saya sebagai salah seorang blogger yang boleh dirujuk sebagai guru SEO, walaupun sebenarnya saya tidaklah layak untuk diletak sekali dengan nama blogger lain yang jauh lebih berpengalaman.

Saya sendiri masih banyak yang perlu dipelajari dan merujuk kepada blogger lain. Memang betul kata bro eyriqazz, dalam bidang SEO ni banyak yang perlu trial-and-error sebab tiada siapa pun yang sebenarnya tahu macam mana enjin carian tu berfungsi kecualilah para jurutera enjin carian itu sendiri.

Walauapapun, terima kasih sekali lagi buat Cikgu GTO. Sejak sebulan ni, saya dah lama tak pergi berjalan ke blog rakan blogger yang lain. Banyak hal yang perlu saya uruskan dalam masa terdekat ni.

beliamuda: Ikuti saya di twitter beliamuda untuk perkembangan semasa saya.

13 thoughts on “Terima Kasih Daun Keladi, Buat Cikgu GTO

  1. Pingback: Mumble less Monday #9: Tangkapan Sejuta di blog @eyriqazz | beliamuda {dot} com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge