3gp Melayu: Koleksi Video Yang Dirakam Menggunakan Telefon Bimbit

Salam sejahtera buat semua.

perisian 3gp melayu boleh

Salah satu perisian menukar format ke 3gp yang percuma dan senang digunakan

Koleksi 3gp Melayu semakin menjadi kegilaan sejak kebelakangan ini. Kemudahan yang ditawarkan oleh telefon bimbit ini telah memudahkan lagi proses terhasilnya koleksi 3gp yang banyak bertebaran. Daripada segi saiz yang kecil, tapi masih boleh memberikan kualiti video yang baik, 3gp menjadi pilihan format terbaik untuk rakaman oleh telefon bimbit.

Maka, banyaklah lahir rakaman daripada 3gp ini yang bertebaran. Tidak lupa juga banyaknya rakaman seks yang dirakam muda-mudi yang tidak mempunyai kelengkapan rakaman yang baik, tapi masih mahu menyimpannya sebagai kenangan di kemudian hari, yang mana kemudiannya menjadi kemaluan seumur hidup. Padan muka!

Pengguna tegar Internet dan telefon bimbit, kebanyakannnya daripada kalangan remaja dan belia pasti biasa mendengar rakaman 3gp terlampau yang sering disebarkan sesama mereka. Mana taknya, mudah sangat nak tengok balik di telefon bimbit masing-masing. Lepas tu masing-masing akan menyebarkan sesama rakan.

Tidak kurang juga yang menyediakan medium download 3gp; dengan nama cukup mengghairahkan seperti koleksi 3gp melayu panas, 3gp gadis indon, dan bermacam-macam lagi, sehinggakan malu saya menyebutnya, semuanya berkaitan seks dan kelucahan melampau.

Tanpa sedar, 3gp melayu boleh ini tersebar dalam kalangan remaja, termasuk budak hingusan pun boleh melihatnya. Entah apa yang dilakukan selepas menonton video 3gp lucah tersebut. Semoga, ada pihak, terutamanya ibu bapa yang, memantau perkara ini. Jangan pula nanti mereka yang join sekaki, dan paling teruk, anak gadis teruna mereka adalah pelakon utama dalam video 3gp seks tersebut.

beliamuda: nasib baik ada usaha untuk menyekat laman-laman yang menyediakan koleksi 3gp melayu boleh dan lucah seperti ini…

3 thoughts on “3gp Melayu: Koleksi Video Yang Dirakam Menggunakan Telefon Bimbit

  1. Pingback: Kisah dan Cerita Melayu Boleh | beliamuda {dot} com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge