Tag daripada fi3lina

Salam sejahtera buat semua.

Sejak aku mula blogging di platform wordpress self-hosted ni, jadi jarang nak balas-balas tag daripada rakan. Bukan sebab tak nak, tapi sejak menulis di sini, kecenderungan untuk menulis semakin berubah. Tapi, aku teringat kata-kata Pjoe, balasan tag ni sebagai tanda penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang ingat kepada kita.

Jadi, di kesempatan entri ni aku akan membalas tag daripada fitrilina. Aku kenal dengan dia sejak awal zaman foundation lagi. Tu pun sebab kami dalam group drama yang sama untuk English course. Sekarang ni dia dah berada di India untuk belajar Medik.

~~~

Continue reading