Finale Cinta Kantoi Edisi 2.0: Beraksi Dalam Rakaman Video

Salam sejahtera buat semua.

Nuar Vanggey SII

Kembali lagi kita dalam Cinta Kantoi Edisi 2.0. Kini kita sudah berada di finale bagi edisi kali ini. Korang dah melawat minisite Samsung Galaxy SII yang saya kongsikan dalam dua entri Cinta Kantoi Edisi 2.0 sebelum ini? Kalau belum, jangan segan-segan untuk ke sana.

Seperti yang ditulis dalam entri kedua Cinta Kantoi Edisi 2.0 sebelum ini, korang boleh berinteraksi dengan video yang memaparkan aksi pengguna-pengguna Samsung Galaxy SII dengan gajet masing-masing.

Continue reading

Sambungan Cinta Kantoi Edisi 2.0: Jom Berinteraksi!

Salam sejahtera buat semua.

Samsung Galaxy SII Minisite

Entah apa mimpi penaberkala bermadah puisi tempoh hari dalam Cinta Kantoi Edisi 2.0? Nak tahu kenapa? Sebab dia dapat awek baru la. Awek bukan sebarang awek. Smartphone Samsung Galaxy SII tu! Ini memang buat saya jeles… >_<

Ingat lagi pesanan terakhir kat bawah entri tu? “Ada video kejutan khas dalam minisite tersebut. Itupun kalau korang dapat jumpa. Hehe… ^_^v

Kalau ada yang membaca pesanan terakhir tu, korang paling kurang pun mesti tengok video-video yang ada kat situ kan? Ada jumpa video yang dimaksudkan tu tak? Kalau belum lagi, mari saya ajar cara-cara untuk berinteraksi dengan video-video di minisite tersebut.

Continue reading

Kisah Cinta Kantoi Edisi 2.0: SII

Salam sejahtera buat semua.

Skandal Khairul Anuar

Alamak! Aku terkantoi lagi

Aku ingat dulu dah serik bila terkantoi sekali
Rupanya tidak
Dulu di blog je, tapi kini rupanya teruk lagi
Habis kantoi di Facebook, Twitter dan Youtube sekali

KANTOI 2.0

Masihkah kau ingat
Tanggal 5 September 2011
Bila kami sekeluarga datang merisik
Untuk menyunting yang terbaik
Antara yang ada engkaulah paling menarik
Cukup sifat, serba boleh, slim dan cantik Continue reading

Berada di Kuala Lumpur dengan Penaberkala

Salam sejahtera buat semua.
Sekarang ini saya berada di Kuala Lumpur bersama-sama dengan Khairul Anuar a.k.a Penaberkala untuk menghadiri satu acara yang saya sendiri kurang jelas pengisiannya. Ianya dianjurkan oleh Samsung khas untuk pengguna Galaxy S2.
Berlepas dari stesen KTM Batu Gajah pada 5.40 pagi dengan menaiki ETS, kami tiba di KL Sentral sekitar pukul 7.50 pagi. Sekarang ni baru sahaja selesai bersarapan di McDonald’s.
Mungkin kami akan meluangkan masa di sini sebelum bergerak ke destinasi yang ingin dituju. Kami akan menaiki LRT ke Ampang Park kerana lokasi acara berdekatan dengan situ.
Setakat ini sahaja untuk kali ini. Kemaskini ini dikuasakan oleh HTC Desire S dan wifi McD.
beliamuda: Masih lagi mengantuk…