Semakan Keputusan Biasiswa JPA Dalam Negara (PIDN) 2010

Salam sejahtera buat semua.

semakan-PIDN-2010

Keputusan permohonan biasiswa Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) bagi Program Ijazah Dalam Negara (PIDN) 2010 sudah boleh disemak mulai tengah malam 27 Ogos 2010 sehingga 3 September 2010.

Semakan Keputusan PIDN 2010

Semakan keputusan permohonan ini boleh dibuat di laman web eSila atau terus ke pautan Semakan Keputusan Biasiswa Program Ijazah Dalam Negara Tahun 2010.

Semakan juga boleh dibuat melalui sms, caranya taip JPA PIDN No.KP (Contoh: JPA PIDN 910101015111) dan hantar kepada 15888.

Sila hubungi talian telefon 03 8885 3049 jika ada sebarang pertanyaan berkenaan biasiswa ini.

Tahniah kepada yang berjaya dan kepada pelajar yang tidak berjaya dalam permohonan kali ini, rayuan boleh dilakukan kepada pihak JPA.

beliamuda: Tak dapat nak paparkan gambar semakan seperti tahun lalu…

85 thoughts on “Semakan Keputusan Biasiswa JPA Dalam Negara (PIDN) 2010

  1. mm nk tnye ckt..kalo x sempat nak cek kputusan biasiswa ni mcm mn ye..?mksd sy, da lbih waktu tarikh tutup untuk cek nye..tQ!

  2. ap ek isi kandungan surat yg jpa htr kat HEP tuh?sy lom amek lagi surat tuh coz x tak kn inform…

  3. salam..nape p tnye kat hp diowang blur je cam tak tau ni??adesss..da nak final exam,dokumen pon x dpt lg ni..x fhm la..

  4. nak tanye… surat tawaran jpa 2 da kluar belum?? n lg 1 ade sape2 tau x, kalau kat uitm s.alam surat 2 kena amik kat hep ke fakuti je??

  5. nk tnye, surat twran 2 jpa dh anta kt u ke blom???? n ble duit 2 msk???? he he he…..ptptn lg 1 hal…nk kne anta surat tolak pnjaman lg…aiyooo…..hu hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge