Apabila Obama tampar lalat

Salam sejahtera untuk semua.

barack-obama-fly

Dalam beberapa jam yang lepas, satu video menarik tersebar di Internet. Ini semua gara-gara kebrutalan Obama membunuh seekor lalat dengan jayanya. Yang paling best, aksi dia nak tampar lalat tu. Memang concentrate giler.

Walaupun video ini tidak sepanas video Bush dilontar kasut oleh wartawan Iraq, tapi melihat aksi Obama yang begitu bersungguh menampar lalat itu dan aksi bersahaja selepas itu, cukup untuk membuatkan aku tergelak-gelak.

Betapa pantasnya dia menampar lalat tersebut

After killing the fly, he declared: “That was pretty impressive, wasn’t it? I got the sucker.”

Aksi Obama yang ganas dan brutal itu telah mengundang kemarahan Aktivis Lalat Sedunia sehingga dia digelar sebagai Obamzilla dan Fly-killer badass.

beliamuda: mungkinkah lalat itu adalah robot pengintip daripada Rusia? Haha~~ (^_^)v

17 thoughts on “Apabila Obama tampar lalat

  1. oit rumate…ko xde keje eaa… lalat pun boleh jadi isu.. bila ko nak kupas isu bahasa BI wajib?.. aku tunggu je ulasan ko… (ye la..ko kan baca Dewan Masyarakat, Dewan kosmik)..so..mesti la ko >tau

  2. hoho.. aku punya suka la.. isu picisan ini pun.. apa salahnya..

    lagipun, isu BI tu berat no.. bukan main senang je nak tulis.. aku kurang sibuk skg, so takde masa nak tengok dengan lebih mendalam.. ko paham kan?

    ~~hanya orang yang sibuk ada masa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge