Gadis Malaysia: Awek Yang Cantik, Comel, Cun dan Cute

Salam sejahtera buat semua.

gadis-gadis Malaysia

Gadis Malaysia cun? Awek Malaysia cun? Ramaikah lagi yang tertanya-tanya dengan soalan ni? Pendapat peribadi aku la, gadis-gadis di Malaysia ni memang lawa, cun dan cantik.

Aku rasa korang pun bersetuju dengan aku kan? Tak kiralah gadis kampung atau awek bandar. Masing-masing ada aura tersendiri. Gadis Melayu kampung manis dengan baju kurungnya, berkain batik, aduh, sedap sekali mata memandangnya.

Awek bandar pun apa kurangnya. Sinonim dengan seksi dan hot kot. Memang tak sah kalau tak belah sana, belah sini, dedah sana, dedah sini, apatah lagi dengan lurah-lurah yang menawan.

Secara umumnya, gadis Malaysia ni dibahagikan kepada tiga kumpulan utama. Mudahnya, pembahagian gadis ini mewakili kaum terbesar di Malaysia. Awek Melayu yang anggun menawan dengan kulit berwarna kuning langsat, amoi Cina yang putih melepak, dan gadis India yang hitam manis. Semua itu menyerikan lagi dunia gadis-gadis di Malaysia.

Itu baru sebut tiga golongan utama. Kalau ada yang kacukan, daripada Sabah mahupun Sarawak, lagi pelbagai. Secara mudah, lelaki, jejaka dan jantan di Malaysia ni sangat la beruntung. Kalau tak, takde la makhluk hitam legam dari Afrika tu nak sangat kat awek, gadis dan wanita kat Malaysia ni. Korang setuju tak?

beliamuda: kalau takde gadis Malaysia yang cun, takdenya orang duk cari awek Melayu, amoi cun ke kat Google tu kan? hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge