Test Malaysian Studies Ditunda dan Krisis Di Libya

Salam sejahtera buat semua.

MS-Test-1-Postponed

Assalamualikum and Good Day everybody.

Due to the crisis in Libya and in the middle east. Our mid-term test is postpone to 22nd of March 2011 at 8pm. the venue will be inform later.

Students are advise to continue your reading from chap 1 till chap 5.

Regards

Lord Rairy

Dalam kekalutan menghadapi minggu Test 1 sebelum bermulanya mid-sem break, pengumumkan penangguhan Test 1 Malaysian Studies (MS) membawa perasaan yang berbaur-baur di kalangan pelajar. Ada yang dah kalut reviu sampai habis dan ada yang baru sahaja nak bermula.

Test MS ni sepatutnya diadakan pada 8 Mac 2011, namun atas sebab-sebab yang dinyatakan di atas, test terpaksa ditangguhkan. Sejauh mana benarnya alasan yang diberi, itu hanya Lord Rairy sahaja yang tahu. Dengarnya ada sebab lain? Opss…

Gaddafi Umum Test 1 MS Ditunda
Kredit kepada Syazwan Zubir (rakan sejurusan)

Berita penundaan ini datang di kala rakan-rakan dan saya sibuk bersedia untuk Test 1 Industrial Automation and Control System (IACS). Patah juga semangat sedikit sebanyak. Kenapa? Sebab masa hujung minggu tu masing-masing tumpu pada MS. Padahal IACS ni lagi payah. Ok, semua dah berlalu. Test IACS pun dah berlalu tadi. Redha ajalah…

beliamuda: Jangan difikir apa kaitan antara tunda test dan krisis di Libya. Dua orang kawan sejurusan buat sengal dengan komen masing-masing di atas; Fauzi dan Zaki (Yaman).

6 thoughts on “Test Malaysian Studies Ditunda dan Krisis Di Libya

  1. Pingback: Mulut Macam Celaka, Tapi Hati Kecut | beliamuda {dot} com

  2. Pingback: Twitpic Sepanjang Minggu #4 | beliamuda {dot} com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge