Semakan Keputusan Ambilan Kedua SBP Tingkatan 1 Sesi 2011

Salam sejahtera buat semua.

semakan ambilan kedua SBP Tingkatan 1

Semakan bagi keputusan ambilan kedua kemasukan ke Sekolah Berasrama Penuh (SBP) bagi Tingkatan 1 sesi 2011 telah boleh dilakukan. Para pelajar yang telah menduduki UPSR 2010 dan tidak berjaya dalam semakan keputusan kemasukan ke SBP Tingkatan 1 ambilan pertama, boleh melakukan semakan permohonan mereka secara dalam talian.

Semakan Ambilan Kedua ke SBP Tingkatan 1

Keputusan pengambilan kedua SBP Tingkatan 1 bagi sesi 2011 boleh disemak melalui dalam talian di laman Kementerian Pelajaran.

Semakan boleh dibuat dengan menggunakan angka giliran UPSR dan pastikan maklumat angka giliran sama seperti yang tercatat dalam slip pendaftaran UPSR.

beliamuda: Tahnian kepada adik-adik yang berjaya dalam panggilan kedua ke SBP Tingkatan 1. Selamat menyertai rakan-rakan anda di sana.

3 thoughts on “Semakan Keputusan Ambilan Kedua SBP Tingkatan 1 Sesi 2011

  1. geramnya.Kenapa kawan saya dapat masuk SBP dan kenapa saya tidak ? Padahal cikgu target saya yang masuk SBP sedangkan kawan saya berasal dari keluarga yang kaya dan tidak aktif dalam kokurikulum. Saya berasa sangat kecewa kerana saya berasala dari keluarga sederhana. Tolong reply please.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge