Dapatkan Hadiah Daripada Western Digital Malaysia

Salam sejahtera buat semua.

Western Digital Giveaway

Sebagai makluman, Western Digital (WD) Malaysia sekarang ini sedang bermurah hati untuk memberikan hadiah kepada pengguna di Facebook Fan Page mereka.

Pemberian ini adalah bersempena dengan sambutan Krismas dan juga Tahun Baru 2010, bermula daripada 21 Disember 2009 sehinggalah 15 Januari 2010. WD akan menghadiahkan pelbagai produk berkaitan yang dikeluarkan mereka.

Cara nak dapatkan hadiah ni mudah je. Peserta hanya perlu menulis kenapa mereka ingin memberikan produk WD berkenaan kepada salah seorang rakan di Facebook mereka. Entri dengan sebab terbaik dan menarik akan dipilih sebagai pemenang. Satu untuk anda dan satu untuk rakan anda.

Yang paling penting, tak perlu nak ada bukti pembelian produk WD sebelum boleh menyertai pertandingan ni. Lagi best, anda dapat, rakan anda pun dapat. Kira sebagai hadiah kepada kawan la tu kan.

beliamuda: Kalau saya la, mungkin saya nak menang external hard disk WD la kot. Tapi, kena join dulu la kan. Rakan di FB takde ke nak bagi produk WD sebagai hadiah kepada saya? Sempena 10 Jan ni ke? ­čśŤ

12 thoughts on “Dapatkan Hadiah Daripada Western Digital Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge